joi, 16 februarie 2012

America - țara oamenilor din ce în ce mai puțin liberi

 o știre uluitoare avem aici:
http://www.nccivitas.org/2012/state-inspectors-searching-childrens-lunch-boxes-this-isnt-china-is-it/
   Pe scurt, o mamă își trimitea copilul de 4 ani la grupa pregătitoare la grădiniță cu un pachețel de mâncare la el. Un inspector guvernamental decide că mâncarea copilului nu corespunde standardelor sănătoase din tabelul făcut de guvern, și a forțat copilul să mănânce și mâncarea de la cantină. Motivul era faptul că pachețelul  trebuie să includă și o legumă. Copilul s-a speriat așa de tare și de abia a gustat ceva din mâncarea de la școală. Mama explicase educatorilor de acolo că copilului nu îi place să mănânce orice, acum trebuia să explice inspectorilor guvernamentali și să își justifice modul în care își hrănește copilul.

Iar în comentarii am găsit un citat ce ar fi fost normal pe vremea lui Ceaușescu sau Stalin, însă a fost spus de Michelle Obama: "Michelle Obama said that the question of nutrition was “too important to be left up to parents” ".

Desigur, avem nevoie de cetățeni, pardon uit, sclavi, sănătoși și puternici, pentru a-i utiliza pe plantațiile patriei.

Sunt părinte, știu că e greu să crești un copil, însă un părinte e de neînlocuit. Copiii nu se cresc cu standarde, încă nu trăim o distopie. ... Încă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu